liveMag.ro a fost cel mai premiat magazin online la gala premiilor ecommerce 2009

0 comentarii
Premii primite de liveMag la gala GPEC 2009

liveMag.ro este marele castigator al galei premiilor eCommerce( GPeC 2009) castigand nu mai putin de 3 premii.

Ne-am clasat pe primul loc la categoriile:



  • Cel mai bun magazin Start-Up in eCommerce

  • Cel mai bun magazin online la categoria IT&C

  • Cel mai bun magazin la categoria Best User’s Choice Start-Up


Cel mai bun magazin Start-Up in eCommerce la gala GPEC 2009

Juriul a fost format din specialisti din mediul online romanesc si cumparatori obisnuiti care au decis sa rasplateasca liveMag.ro.

liveMag.ro a inceput pe 25 martie 2009, atunci cand s-a lansat cu campania "Cel mai slab magazin online",nominalizata la GPeC 2009 pentru cea mai buna campanie a unui magazin online. Inca de atunci ne-am intampinat clientii cu servicii inovatoare si am redus pasii procesului de cumparare la un minim de 3 clickuri.

Pentru liveMag.ro tinem sa multumim echipei Copimaj Interactive pentru partea de frontend (design si usability) iar pentru backend echipei care a dezvoltat platforma Live2c, implementata pe magazinul liveMag.ro.

Echipa liveMag.ro multumeste clientilor cu aceasta ocazie si promite sa nu le dezamageasca asteptarile livrand in continuare solutii de calitate intr-un timp cat mai scurt si sa inoveze in permanenta magazinul pentru a veni in beneficiul clientului final si a imbunatati ecommerce-ul din Romania.

Nu in ultimul rand multumim organizatorilor GPeC pentru obiectivitatea de care au dat dovada la jurizare si faptului ca au facut posibil acest eveniment dar si specialistilor din online-ul romanesc care au colaborat aducandu-si aportul prin know-how si feedback-ul lor.

Pozele cu echipa liveMag.ro de la GPeC 2009 le gasiti aici.

Sursa: blog.livemag.ro
Copyright © Alex Circei - Blogger Theme by BloggerThemes